Stoelmassage


Uit onderzoek blijkt dat lichamelijke aanraking van wezenlijk belang is voor onze gezondheid en ons mentale- en psychische welzijn. Aanraking is de fysieke manifestatie van het gevoel van verbondenheid tussen mensen.

Stoelmassage sluit goed aan op deze tijd. Het is een relatief korte massage die veel effect heeft op het lichaam van de behandelde. Bovendien is het een laagdrempelige massage omdat er door de kleding heen gemasseerd wordt. De massage werkt in op het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Hierdoor werkt het preventief tegen allerlei klachten die we tegenkomen in deze gehaaste maatschappij.

De techniek bij stoelmassage bestaat uit drukpuntmassage door middel van handen en vingers. Deze is afgeleid uit een Japanse massagetechniek; Shiatsu. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen en wordt gegeven in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel. Een goede stoelmassage bevat belangrijke elementen voor een totale ontspanning, of juist; nieuwe energie!

Het is een korte massage, die doeltreffend werkt.
Heeft u behoefte om snel even totale ontspanning te ervaren en daarna weer energiek op pad te gaan? Ervaar dan de stoelmassage in de Praktijk.