Klassieke massage


Wil je jezelf verwennen? Twijfel niet te lang en doe jezelf een massage cadeau! Een klassieke massage is ontzettend ontspannend en doet deugd voor je lichaam en je geest. Dit is meteen ook de belangrijkste reden om een klassieke massage te bestellen. Er is echt geen betere manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse stresserende bezigheden.

De klassieke massage zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren en voor de vlotte doorstroming van energie. Doordat deze massage inwerkt op het lichaam, de geest en het welbevinden is een dergelijke massage een echte aanrader voor iedereen die even tot rust wil komen.

De voordelen van een klassieke massage

Een klassieke massage is niet alleen heel gezond. Het helpt ook om de huid gezond te houden. De massage zorgt ervoor dat je bloed beter gaat stromen. Hierdoor kan losse huid strakker worden. Massage stimuleert ook de lymfedrainage. Deze lymfedrainage voert gifstoffen af en maakt plaats voor gezonde stoffen in de lichaamscellen. Als je je gezicht en je schedel regelmatig laat masseren krijg je vanzelf een gezondere teint.

Ook mensen zonder stress of spierpijn kunnen heel veel deugd beleven aan een klassieke massage. Wanneer je gemasseerd wordt, maakt je lichaam bepaalde geluksstoffen aan zoals endorfine en oxytocine. Daarom alleen al laten liefhebbers zich regelmatig masseren. Bovendien heeft klassieke massage ook een preventieve werking. Je moet dus zeker niet wachten tot je klachten of zorgen hebt of tot je gebukt gaat onder de stress. Mensen die zich op regelmatige basis laten masseren zijn minder onderhevig aan lichamelijke kwaaltjes of stress.

Topsporters kennen ondertussen al langer de gunstige invloed van massage op de sportieve prestaties. Wanneer je alle voordelen van klassieke massage op een rijtje zet, kan je alleen maar besluiten dat massage geen luxeproduct is. Massage vermindert stress, zorgt ervoor dat je bewuster omgaat met je lichaam, bevordert het geluksgevoel, werkt preventief, verhoogt de weerstand van je lichaam, laat je tot jezelf komen, stimuleert de doorbloeding, geeft je energie, helpt om afvalstoffen te verwijderen, zorgt voor een betere balans tussen geest en lichaam, vermindert bepaalde lichamelijke klachten en ontspant!